De beste autolening van het moment: meteen aanvragen

lening

Auto’s zijn altijd leuk om aan te kopen. Met jaarlijks nieuwe modellen en de laatste nieuwe snufjes kan je al beginnen dromen van die mooie sportieve of gezinsauto. Cijfers tonen aan dat de auto verkoop in de laatste jaren stabiel is gebleven ondanks de mindere economische periode. Belgen zijn echte auto rijders en gebruiken deze vaak voor woon werk verkeer, alsook voor privé gelegenheden. Gemiddeld zijn er 1,8 auto’s per gezin. Dus in een gezin heeft zowel man als vrouw een auto. Zelfs met de files die jaarlijks toenemen blijft de auto toch het meest populaire vervoer middel.

Vraag hier onmiddellijk je lening aan!

Als je dus een leuke nieuwe auto hebt gezien en je wil die kopen, dan kan je eens informeren om te gaan lenen. Tenzij je het volledige bedrag helemaal zelf kan betalen moet je dus voorbij een bank gaan. Zij kunnen je het nodige bedrag lenen zodat jij over de auto kan beschikken. De lening betaal jij terug met maandelijkse betalingen voor een overeengekomen termijn. Je kan tegenwoordig lenen voor een auto over 7 jaar. Maar of jij daar baat bij hebt is maar de vraag. Vaak ga je voor die 7 jaar al uitkijken voor een andere auto en heb je nog een lening lopen van je vorige auto. En met 7 jaar is de kost van je lening ook hoger. Een standaard termijn is 3 – 4 jaar. Op die tijd is het maandelijks bedrag ook nog niet zo hoog.

Wat heb je nodig om een auto lening te bekomen? Een vaste job en een vast inkomen. Dat is al een eerste vereiste. Uiteraard dien je meerderjarig te zijn, maar het ene gaat met het andere samen. Zonder vast inkomen kan jij geen garantie bieden om de maandelijkse betalingen te kunnen blijven betalen. Die zekerheid heeft een bank altijd nodig. Zij verlenen je de dienst dat je die auto kan aankopen, maar ze willen het geld op termijn wel terug zien. Voor die dienst gaan ze je ook kosten aanrekenen uiteraard. Geld lenen kost ook geld, en je kan snel uitrekenen hoeveel een auto lening je kost.

Ga naar een willekeurige bank en klik door naar de auto lening simulatie. Daar geef je het bedrag van aankoop in en de periode dat je wens af te betalen. Onmiddellijk zie je hoeveel de lening je maandelijks kost en wat de kosten zijn. De kosten worden vermeld als ‘Jaarlijks Kosten Percentage’ of JKP. Hoe hoger het percentage hoe meer kosten je hebt aan de lening. Je kiest dus best een lening waarbij je het minste kosten betaald, want zo hou jij meer geld in je eigen zak over. Je hoeft trouwens niet bij de bank waar je zicht en spaarrekening zijn een lening aan te vragen. Banken stellen nu ook leningen voor zonder dat je daar een rekening hoef te openen. De terug betaling van een lening gaat dan via domiciliëring. Volledig automatisch dus, jij hoeft je geen zorgen te maken.

Een goede tip is dus dat je best enkele banken vergelijkt. Waar is de auto lening het goedkoopst. Dat is direct ook de beste auto lening die je kan verkrijgen op het moment. Eens je het laagste JKP hebt gevonden kan je de aanvraag verder invullen. De bank zal dan een beslissing nemen of ze de lening goedkeuren of niet. Het hangt ook af van je uitgaven of je een lening kan verkrijgen. Stel dat je een zware hypotheek hebt lopen en nog een andere lening voor bijvoorbeeld een wasmachine, dan kan het zijn dat de bank je lening niet geeft. Er is een regel dat je 1/3e van je inkomen mag spenderen aan leningen. Ook al is er een tendens dat dit al eens door de vingers gezien kan worden door een bank, gebruik je gezond verstand en zorg dat je budget op orde blijft.

Klik hier voor de voordeligste lening!

Heb je een voltijds inkomen en geen noemenswaardige uitgaven. Dan ben je misschien binnenkort eigenaar van een nieuwe of 2dehands auto. Als alles positief uitdraait kan de lening al op enkele dagen afgehandeld zijn zodat jij naar de garage kan stappen en de auto ophalen. Alles is dus in het gemak van de consument zodat de autohandelaar snel kan betaald worden en jij snel met de auto kan weg rijden. Een auto lening kan je dus snel en makkelijk via de website van een bank aanvragen. In een paar klikken weet je hoeveel je moet betalen en wens je de aanvraag verder in te vullen, dan ben je er op een minuut door.

Let op: geld lenen kost ook geld.