De goedkoopste lening van het moment: hier aanvragen!

lening

Wie de dag van vandaag een huis wil kopen, doet er best aan zo snel mogelijk te beginnen zoeken. Aangezien de rente zeer laag staat kan je aan interessante voorwaarden een huis kopen. Een lage rente betekent ook lage kosten op je woonlening. En dat is niet alleen om een woning aan te kopen, dit gaat ook over leningen voor auto’s, wasmachines, gsm’s en ander klein elektro.

Klik hier voor de goedkoopste lening!

Met stijgende prijzen voor elektriciteit en aardgas wil je altijd de goedkoopste leverancier hebben. Zo betaal je minder voor dezelfde levering van diensten. In de supermarkt ga je waarschijnlijk ook voor het goedkopere artikel kiezen, omdat je dezelfde kwaliteit krijgt voor een lagere prijs. Dus ook voor een lening kan je maar best uitkijken voor de beste voorwaarden. Omdat lenen ook geld kost, wil je op die kosten besparen. Er zijn heel veel banken waar je een lening kan verkrijgen. Zo kan je overal vergelijken en eventueel zelfs de banken tegen mekaar uitspelen. Zo zal de rente en kost lager worden.

Alle banken hebben een uitgebreide website met alle informatie over hun diensten daarop vermeld. Je kan er dus alles lezen over een zichtrekening openen, verzekeringen aanvragen, bankkaarten info, in sommige gevallen zelfs beurs diensten. Maar vooral dus alle info over leningen. Wat je moet doen om er eentje aan te vragen, de kosten en voorwaarden die bij leningen van toepassing zijn. Je hoeft dankzij het internet niet meer naar een bank stappen om een lening aan te vragen. Via de website kan je makkelijk en snel een lening simulatie uitvoeren. Met die simulatie zie je hoeveel je maandelijks moet terugbetalen op een gewenst bedrag en gewenst tijdspanne. Voor een huis kan je lenen van 10 tot 40 jaar, bij een auto zal het gemiddeld om 4 jaar gaan. Voor kleinere leningen zal de duurtijd ook niet zo lang zijn.

Let wel, hoe langer je leent, hoe meer kosten je zal moeten betalen. Als jij een lening krijgt dan schiet de bank het geld voor, zodat de verkoper onmiddellijk zijn geld ontvangt. Maar jij dient die lening dan wel terug te betalen. Voor dat gemak moet je dus de kosten betalen op die lening. Een jaarlijks percentage kosten die bovenop het geleende bedrag komen. Voor een woonlening kan het al snel flink oplopen als je bijvoorbeeld voor 30 jaar i.p.v. 20 jaar.

Je kan er een doel van maken om dus de goedkoopste lening te zoeken. Alle banken afgaan, websites bezoeken en de simulaties uitvoeren. Pas dan zal je weten waar de beste voorwaarden te vinden zijn en waar jij dus geld kan uitsparen. Een lening zal je maandelijks moeten terug betalen voor langere termijn en als je je budget op orde wil houden, kies dan de goedkoopste lening.

De voornaamste voorwaarde om een lening te kunnen verkrijgen is dat je een vaste job hebt met een vast inkomen. Geen enkele bank zal een lening verstrekken aan iemand die geen garantie kan bieden om deze terug te betalen. Maar als je wel een loonfiche kan voorleggen met een vast inkomen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Een eenvoudige vuistregel is dat je 1/3e van je volledig inkomen kan spenderen aan leningen. Heb je al andere leningen lopen, dan dien je dit uiteraard te vermelden bij de aanvraag. De ene bank is hier strikter in dan de andere, dus wie weet kan je wel meer dan dat lenen. In sommige gevallen kan je voor woonleningen vaak tot 40 of 500 procent lenen van je inkomen.

Heb je de goedkoopste lening gevonden, dan kan je de aanvraag al indienen via de website van de bank. Leen je alleen of samen met je partner, dan moet je de gegevens van beide personen invoeren. Naam, woonplaats, werkgegevens, gezamenlijk inkomen en uitgaven die maandelijks terugkomen. Dit stuur je door naar een bank, en dan is het wachten op antwoord. Als je de lening krijgt, dan ontvang je hier vrij snel bericht van en kan je een contract ondertekenen. Dit moet dan binnen korte tijd terug gestuurd worden naar de bank. Enkele dagen later staat het geld op de rekening en kan je de aankoop realiseren.

Klik hier door naar de goedkoopste lening!

Voor meer informatie over een lening hoef je dus niet zo ver te zoeken. Enkele banken websites bezoeken en je weet al heel wat meer. Na een simulatie te doen weet je hoeveel de maandelijkse betaling zal zijn. Dan kan je uitmaken of jij dit aankan en ermee wil doorgaan. De goedkoopste lening, daar moet je dus naar op zoek gaan, zo hou je de kosten het laagst.

Let op: geld lenen kost ook geld.