Heb je momenteel geen loon, dan vrees je misschien ook dat je geen lening kan krijgen. Dat zal voor veel vormen van leningen zo zijn, maar niet voor een minilening. Je kan een minilening zonder loonstrook aanvragen bij tal van banken. Wat je daarvoor moet doen ontdek je in dit artikel. We hebben het allemaal voor je uitgelegd. Dus als je even een financieel lastige periode meemaakt, dan kan je die overbruggen met een minilening.

Vraag hier je lening aan!

Mocht je willen lenen voor een huis, een auto of een persoonlijke lening, dan zal je een negatief antwoord krijgen van een bank. Het zit namelijk zo dat je dan een te groot risico bent voor de bank. Bij de aanvraag van een lening is dat een belangrijk gegeven, net omdat jij als nieuwe klant ervoor moet zorgen dat je de lening kan terug betalen. En daar heb je inkomsten voor nodig. Een vaste job, dit hoeft zelfs niet voltijds te zijn, kan een bank overhalen om de lening te geven. Maar ze kijken ook naar de uitgavenkant. Heb je nog andere leningen lopen of alimentatie te betalen? Dat kan in je nadeel spelen als je al te veel uitgaven hebt. Er is een regel dat je 1/3e van alle inkomsten samen kan uitgeven aan leningen. Heb je dat bedrag al bereikt dan zal het moeilijk worden om nog extra te lenen.
Bij een minilening zonder loonstrook is dat dus wel anders. Dan zal de bank je niet vragen of er inkomsten zijn, je krijgt het geld bij de aanvraag. Bij een minilening kan je bedragen lenen tussen de 50 euro en 1000 euro. Niet zo een groot bedrag dus, maar wel de moeite om een betaling uit te voeren. Als er een dringende factuur op je ligt te wachten dan heb je snel geld nodig. Dat kan dus ook als je geen werk hebt. Zonder inkomsten een minilening aanvragen, kies er maar een bank uit.
Je hoeft dus ook niet bij je vaste huisbank te blijven. Je kan tegenwoordig bij een andere bank een minilening aanvragen en al je andere bankzaken laten lopen bij je huisbank. Via domiciliëring zal de terug betaling dan lopen. Iets waar jij je geen zorgen meer hoeft over te maken. De diensten van een bank zijn zo gemaakt dat de klant haast niets hoeft te doen, behalve terug betalen natuurlijk. De kosten en terug betaal termijn van een minilening liggen steeds vast. Dat is zeer handig voor de bank, maar ook voor jou als klant. Dan weet je van bij het begin dat je alles moet terug betalen op welke termijn en wat de totale kost zal zijn.
Dat is makkelijk voor de bank, maar jij hebt ook een snellere verwerking van de aanvraag. Het geld van de minilening staat snel op je rekening en zo kan jij ook de betaling uitvoeren die nodig is.

Vraag hier je lening aan!